To mål mot gamleklubben

Han har scoret for Ranheim mot TIL på Alfheim. I kveld satte Gjermund Åsen inn to for TIL mot sin tidligere klubb.

I tillegg til det ene mot TIL da det ble 1-1 i 2014, så har Åsen 20 scoringer over fem sesonger i trønderklubben. Og før han skrev under på ny kontrakt med Tromsø IL, så var Ranheim en aktuell klubb for Åsen.

I kveld er alle med hjertet i Tromsø IL glade for at han valgte TIL.

Annonse:
For han scoret to ganger mot Ranheim i 4-0-seieren. 

- Det er utrolig godt å få tre poeng. Det smaker så godt. Det var bånn i bøtta i Kristiansand, det var ok borte mot Molde. Vi trengte å få tre poeng og det var deilig å få det, sier Åsen. 

Ingen feiring

Han lot være å feire ved begge scoringene sine. 

- Jeg er veldig glad i Ranheim og mange av mine kompiser spiller der. Ut av respekt av dem, så feirer jeg ikke opp i trynet på dem, sier Åsen. 

- Det er utrolig deilig å få tre poeng. Og hadde vi tapt, så hadde jeg fått høre det av alle kompisene i Ranheim, så det er godt at vi vinner 4-0. Jeg sto også og manet frem til 5-0 i midtsirkelen etter 4-0, så jeg skulle gjerne hatt mer, legger han til. 

Se Gutan feire i garderoben:


Tøff uke

Trener Simo Valakari er imponert over hvordan Åsen fremsto på banen i kveld. 

- Det har vært en tøff uke for Gjermund, for han sammen med de andre, har vi ikke fått de resultatene vi har ønsket og så har han ikke spilt slik han selv forventer. Og så kommer gamleklubben og det er mye press på ham for at han skal spille bra. Måten han gjør det på, er imponerende. Han hadde kontroll på følelsene og spiller en god kamp, så jeg er utrolig fornøyd med hvordan han handterte det hele, sier Valakari.

- Og det er herlig å få et par scoringer fra ham. For vi trenger mål fra midtbanespillerne våre, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: