25 år med TIL

Arnesen har fornyet sin samarbeidsavtale med Tromsø IL og blir med videre som medlem av Proff i Nord også for sesongen 2018.

Arnesen er en veteran i TIL-sammenheng. I 25 år har bedriften vært en del av TIL-familien.

- Det har vært en reise med mange flott oppturer og noen få nedturer. Vi vet selv hvordan det er å ha dårlige år, men det er viktig å stå sammen da også. Vi syns TIL er en viktig ambassadør og markedsfører av Tromsø, og vi syns det er viktig å støtte opp om klubben. Vi har vært med siden tidlig på 90-tallet da TIL begynte å profesjonalisere sin satsing både som klubb og næringsaktør, sier administrerende direktør Ketil Arnesen.

- Vi er svært glad for den flotte avslutningen på sesongen i år og har stor tro på mulighetene i 2018, legger han til.

Bygge fundament

En slik lojalitet som Arnesen og mange andre bedrifter står for, er helt avgjørende for at klubben skal klare å opprettholde et høyt sportslig nivå.

- Arnesen har aldri sagt at de er med på grunn av sportslige årsaker. De har vært med uansett. De er, sammen med andre bedrifter, grunnen til at vi har TIL slik klubben fremstår i dag, fordi vi har lojale samarbeidspartnere som er med oss uansett resultater. Det har vært veldig viktig for klubben at de er med på å bygge det fundament vi trenger for å satse skikkelig sportslig, sier markedsdirektør i TIL, Trond-Steinar Albertsen. 

- Vi setter veldig pris på at Arnesen blir med oss også i 2018, legger han til.

Nettverksbygging

En av hovedårsakene til at Arnesen er med i TIL-familien er nettverksbygging.

- De har et nettverk som vi syns det er verdifullt å være en del av. Bedriftsnettverket bidrar med kunnskap om ulike bransjer, som vi ofte synes vi har noe å lære av. TIL-nettverket er som en familie, vi kjenner hverandre på et helt annet plan enn det vi ville gjort uten denne muligheten, sier påtroppende direktør Elsa Rye-Holmboe, som skal ta over etter Ketil Arnesen.

Annonse:
- Det har vært flott å være en del av dette nettverket, for noen har vært med hele veien, mens andre har kommet inn etter hvert. Disse samarbeidspartnerne har også lært oss nye ting og mange ting er også overførbart. Det er bra arena å møtes og det er flott med den litt uformelle kontakten på kampdag, sier Arnesen. 

- Vi har en veldig fin bredde av bedrifter innenfor nettverket, noe som er med på å gjøre det attraktivt, sier Albertsen.

Lager arrangement

Arnesen har også brukt samarbeidet til å invitere på diverse bedriftsarrangement for andre samarbeidspartnere i TIL.

- Vi har av og til bidratt med arrangement, og senest i høst var vi vert, sier Arnesen.

- De har stilt opp i mange år med nettverksamling i regi av Proff i Nord og det er utrolig flott at vi har denne muligheten, sier Albertsen. 

Annonse fra Eliteserien: