Samarbeidspartnere

Her er en oversikt over samarbeidspartnerne til TIL kvinner.

Annonse:

Hovedsamarbeidspartner, NOFI:

NOFI er et innovativt industrikonsern som utvikler, produserer og selger produkter og tjenester innenfor det maritime markedet over hele verden, og det er klart at vi er veldig stolte over at de ønsker å være en del av Jenteløftet.

Daniel Benonisen, salgssjef i NOFI forteller hvorfor de har gått inn på en treårig avtale med Jenteløftet:

NOFI ønsker å være med på å bidra til «Jenteløftet» fordi vi kjenner oss igjen i det jenteløftet handler om: flest mulig, lengst mulig og best mulig. De viktigste verdiene for oss i NOFI er folket. Menneskene som danner grunnstammen i bedriften vår, som hele tida utfyller hverandre og som har en egen evne til å skape nysgjerrighet og pågangsmot i en arbeidsdag fylt med galskap, glede, latter og engasjement.

Det å kunne boltre seg i et mangfold av mennesketyper hver en eneste dag, se på samholdet og støtten vi kan vise hverandre også når det butter imot, er ganske unikt.

Det å kjenne på fellesskapet i ulike roller og skape fremgang sammen, vet vi er oppskriften på et sunt og godt inkluderende arbeidsliv i mange år fremover.

Vi kjenner oss igjen i tanken om å ivareta enkeltmennesket samt søke bredden i et hav av barn og ungdom som har fotball og aktivitet som sin største lidenskap. Det å kunne stå på sidelinja som foreldre, støtteapparat og bidragsytere og heie frem, ikke bare talentene, men også de som kanskje ikke har det samme fundamentet, men som likevel kan blomstre senere i årene som kommer.

Vi skal heie på hverandre og vi skal ha det artig både på jobb og fotballbanen. Vi skal kjenne på de viktige verdiene og vi skal være stolt av å kunne prestere. Vi skal ha stor takhøyde og vi skal sammen gjøre «Jenteløftet» til en arena som alle kan kjenne seg igjen.

Øvrige samarbeidspartnere:

Vi har i år inngått avtale med en rekke andre og nye samarbeidspartnere også. 

De andre som profilerer seg på drakten er Jekta Storsenter, Sparebank1 Nord-Norge, Econor og Ishavskraft.

Prelaten og Odd Berg profilerer seg også på kamputstyret ved å reklamere på shorts og strømper.

På treningsgenser og bukse har vi med oss Berners Sønn, Bedsys, Åge Nilsen, Celius, Roald Madsen, Taras, Kran og Marintek og Din TAXI (SSP persontransport) i tillegg til NOFI.

På treningsjakken har Bredbåndsfylket funnet sin plass. De bygger ut bredbånd i hele fylket og er en framtidsrettet aktør i dette markedet.

Vi setter stor pris på at alle disse vil være med på det store jenteløftet, og vet at vi sammen skal gjøre vårt for å løfte fram damefotballen i byen.

Annonse fra Eliteserien: