- En strålende vårsesong

Maja Selander og Tora Hågensen scoret hvert sitt mål da TIL avsluttet vårsesongen med å slå Polarstjernen 2-1.

TIL kom strålende i gang og scoret etter bare vel to minutter. Tora Hågensen satte ballen i mål og dermed sto det 1-0.

De holdt ledelsen til halvveis i omgangen, og da utlignet Madelen Andreassen for gjestene. 

Annonse:
Like før pause kom avgjørelsen i kampen. Maja Selander ble dagens matchvinner da hun satte ballen i mål og sluttresultatet ble 2-1 selv om TIL hadde mange sjanser til å score flere mål. 

- Det var veldig artig å avgjøre, sier Selander.  

- Vi hadde mange sjanser og burde ha vunnet med mer. Polarstjernen er et tøft lag å møte og dessuten er vi ikke helt på i 1. omgang, sier trener Berit Kjeldsberg.

- Tenker cupkamp

Serien i 2. divisjon for kvinner er halvspilt og etter åtte kamper har TIL 22 poeng. Tre poeng i kveld sørget for at avstanden ned til de nærmeste lagene, TUIL og Porsanger, er på fem poeng. TIL har kun gitt bort poeng i en kamp så langt, og det var da de spilte 1-1 mot TUIL.

- Det var veldig viktig å vinne denne kampen, så vi fikk en bra luke på toppen. Det er bra jobbet av hele laget og vi står veldig godt sammen, sier Selander.

- Det har vært en strålende vårsesong. Det vi har gjort etter de første kampene var unnagjort, var å tenke på hver kamp som en cupkamp. Det er ikke så mange lag med i serien, og det skal bare et tap til, før det går galt, sier Kjeldsberg. 

- Godt grunnlag

TIL mistet seriegullet og muligheten til opprykkskvalifisering i fjor med minst mulig margin, da TUIL hadde bedre målforskjell. 

Nå er utgangspunktet før høstsesongen veldig god. 

- Det ser bra ut, men vi må bare stå på og jobbe hardt videre. Vi har mange tøffe kamper igjen, sier Selander. 

- TUIL har begynt å score mange mål, men vi har bra tak på dem, så dette skal vi klare. Vi har lagt et godt grunnlag nå, sier Kjeldsberg. 

Annonse fra Eliteserien: