Videre i NM

Martine Brustad scoret to mål da TIL slo TUIL 3-0 i 1. runde i NM.

Kampens store spiller ble 19 år gamle Martine Brustad, som sammen med Julie Hoven på topp, var en konstant trussel for TUIL-forsvaret.

Annonse:
Brustad satte inn 1-0 etter 10 minutter ved første stolpe etter at Hoven slo et hardt innlegg inn i boksen. 

Etter 31 minutter sto det 2-0. Og denne gangen gjorde Brustad det meste sjøl. Etter å ha vunnet to dueller i feltet satte hun ballen sikkert over keeper. 

Kampen var 65 minutter det kampen tredje og siste scoring kom på Alfheim. Det var nesten en reprise av det første, men rollene var byttet om. Brustad la tidlig og hardt inn til Hoven, som banket ballen i mål.

Etter 79 minutter så det ut til å kunne bli ny spenning i kampen da TUIL fikk straffespark. Malin Gullsvåg i TIL-målet ville det annerledes, gikk til riktig side og reddet. Dermed endte det 3-0 og TIL er videre til 2. runde i cupen.

 - Vi starte litt dårlig og lar TUIL bestemme litt de første 15 minuttene, så får vi regulert litt og så har vi full kontroll resten av kampen, sier trener Berit Kjeldsberg.

TIL har fått en glimrende start på sesong, for lørdag vant de også 3-0. Porsanger var motstander i serieåpningen i 2. divisjon og Hoven, Monika Lund Machlik og Berglind Torsteinsdottir scoret målene. 

Neste seriekamp er borte mot Furuflaten 3. mai. 

Annonse fra Eliteserien: