Sesongkortet - Din vei til fast plass

I 2023 gir vi deg muligheten til å velge mellom det klassiske sesongkortet eller TIL+ som er sesongkort som abonnement.

Annonse:

Sesongkortsalget for 2023 er i gang. Eksisterende sesongkortinnehavere i 2022 har frem til 31. desember 2022 på å sikre seg sitt sete.

Etter dette åpnes det for fritt salg av ledige sesongkortseter, og vi kan ikke lenger garantere at du får bli sittende på det samme setet i 2023.

Kjøp sesongkort her

Lyst å vite mer om TIL+, sesongkort som abonnement? Klikk her

Hadde du sesongkort i 2022?

Ønsker du å fornye ditt sesongkort fra 2022 til 2023? Send en e-post til [email protected] med navn, felt, rad og setenummer så hjelper vi deg med fornyelsen.

Ønsker du plastkort?

Sesongkortene er digitale i form av en QR-kode til nedlastning, og bruk på mobiltelefonen.

Forny sesongkortet via billettsystemet på internett, og huk av for plastkort i prosessen. Plastkortet kan hentes på Alfheim stadion i 2. etasje etter 15. mars 2023. Pris: 100,- per stk.

Fordeler med sesongkort

  • Ditt faste sete hele sesongen.
  • Forkjøpsrett til alle NM-kamper på Alfheim stadion, og eventuell cupfinale.
  • Du kan ta med en venn på to utvalgte kamper i Eliteserien 2023 (eksklusiv kampene mot Rosenborg og Bodø/Glimt), send en epost til [email protected]
  • 15% på alle våre artikler i nettbutikken, shop.til.no
  • Få TV 2 Play Total – til kun 299,–/mnd. (ordinær pris kr 399,-/mnd)

TIL+

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Vi lanserer også fra 2023 sesongkortet ditt som abonnement. Det betyr at du som supporter nå kan velge om du vil kjøpe sesongkortet som en engangssum eller som en abonnementsløsning.

Forskjellen på et sesongkort og et TIL+ abonnement ligger i det digitale innholdet. Som TIL+ abonnement vil du få tilgang på eksklusivt innhold fra innsiden av klubben, tilbud fra våre samarbeidspartnere og andre fordeler fra klubben.

Her er en liten sniktitt på hva du kan få tilgang på med TIL+ og her er finner du fordelene

Kjøp TIL+ abonnement her

TILpluss 1400x300.png

 

Annonse fra Eliteserien: