Bli med laget ditt på kamp!

Tromsø IL lanserer et nytt klubbtilbud hvor barn kan gå gratis på kamp med sine lagkamerater og lagvenninner.

Tromsø IL har i dag et tilbud der barn under 16 år går gratis ifølge med en voksen som kjøper billett på felt med valgfrie seter (Felt A, D, H og L). Dette for at TIL ønsker at alle i familien kan se fotball til en overkommelig pris. 

Dette tilbudet utvider nå Tromsø IL til å gjelde idrettslag. Fire spillere går gratis inn på stadion ifølge med en voksen. Så dersom åtte spillerne vil være med, så må man ha med to voksne. 

-  Vi ser at det er en veldig stigende entusiasme og interesse rundt Tromsø IL etter en god sesongstart og festfotball på Alfheim, så vi syns det morsomt å invitere de fotballinteresserte ungene rundt om kring i klubbene til å dra på kamp ifølge med voksne, sier administrerende direktør i TIL, Stig-Arne Engen. 

Det kan også gi en mulighet til barn som ellers ikke kunne dratt på kamp.

- Det er utrolig flott at klubbene tar initiativ til å ta med seg ungene, for det er mange voksne som av forskjellige grunner ikke kan bli med sine barn på Alfheim. Det er fantastisk at klubbene ønsker å ta med seg unge spillerne slik at de får en flott opplevelse av å være på stadion, sier Engen. 

Lag som ønsker billetter kan melde seg via [email protected]

Annonse fra Eliteserien: