Tror på seier

Ulrik Yttergård Jenssen og Morten Gamst Pedersen ser frem til å bli festbrems for over 20.000 trøndere på Lerkendal i morgen kveld.

Rosenborg leder serien med 20 poeng etter åtte kamper. Så langt er de ubeseiret.

Men det vil Gutan gjøre noe med på fotballens festdag.

Annonse:
- Det blir nok veldig gøy og jeg håper på en fin fotballkamp. Vi drar dit med ambisjoner om å vinne, noe som er fullt mulig. Av erfaring, og slik det har vært siste årene, så har vi et bra tak på Rosenborg, så vi skal gi de en skikkelig fight, sier Ulrik Yttergård Jenssen.

- En seier ville gitt enormt med selvtillit og vi har allerede bra med selvtillit etter kampen mot Sarpsborg, hvor vi kunne tatt med oss tre poeng hjem, legger han til.

Utsolgt

Morten Gamst Pedersen hadde Lerkendal som hjemmebane før han kom tilbake til TIL.

- Vi kommer til et stadion som har vært utsolgt i flere dager, så dette kommer til å bli morsomt. De er flinke til å lage god stemning på Lerkendal, sier midtbanespilleren. 

- Vi drar på alle kamper med et ønske om å få noe ut av dem. Som mot Sarpsborg, så møter vi et godt lag, og vi må bare ha den samme innstillingen som vi hadde i den kampen og mot Odd. Vi må by på oss selv og følge den planen vi setter, så kan det bli artig. Vi skal prøve å gjøre en god kamp mot et godt lag, legger han til.

Unorsk

De årene både TIL og Bodø/Glimt er i Eliteserien, så har de to møtes på 16. mai. I år ble det ikke slik siden Glimt rykket ned i fjor. 

- Det er litt unorsk over Lerkendal på slike dager, for det er mye trøkk, men det blir bare gøy.

— Ulrik Yttergård Jenssen
Rosenborg er garantert hjemmekamp på 16. mai og i år ble altså TIL motstander. 

- Man får ikke noen bedre ramme på en 16. mai-kamp enn på Lerkendal, så det må vi bare nyte og glede oss til. Vi møter det beste laget i Norge og får testet oss skikkelig, sier Gamst Pedersen.

- Det er litt unorsk over Lerkendal på slike dager, for det er mye trøkk, men det blir bare gøy, sier Jenssen. 

- Og så blir det litt lettere å gå i borgertoget om vi  vinner på 16. mai, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: