Trønder ødela RBK-festen

Det er av sine egne man skal ha det. Trønderen Gjermund Åsen, som var i RBK i to år, sto bak begge de målgivende pasningene da TIL slo serieleder RBK 2-1.

Dermed var en trønder høyst delaktig i at over 20.000 trøndere på Lerkendal fikk festen spolert i kveld.

- Det er selvfølgelig godt. Nå ødela jeg også for en del venner, så når det synker litt inn, så er jeg litt samvittighetsfull og føler litt med dem. Men nå er jeg i Tromsø, og da spiller jeg for at vi skal vinne, sier Åsen.

- Jeg skal hjem om et par-tre uker, så da skal jeg legge meg flat, legger han til med et stort smil. 

Stolt

Han er utrolig stolt over det han og resten av laget viste på Lerkendal. 

Annonse:
- Det er utrolig sterkt at vi vinner denne kampen her. Vi kommer som underdogs og er foran 21.000, så man får ikke noe større kamp enn dette i Norge. Jeg er glad for at vi går ut i andre omgang for å prøve å spille fotball og vi bryr på oss selv. Vi prøver å bidra i stedet for å ødelegge for dem. 

- Vi dro til Sarpsborg og tok ett poeng, og så sa Bjørn Steinar Johansen at vi var bak skjema i antall poeng. Da var bare tre poeng i kveld godt nok for han, og jeg er glad vi kunne gi han det, legger Åsen til.

Han har ventet noen måneder på denne opplevelsen. 

- Det er slike kamper man lever for mens man løper på mølla i mørketiden og ikke ser så mye lys i tunnelen. 

Gleder seg til toget

I morgen blir det nok en stor opplevelse å gå i borgetoget i Tromsø. 

- Jeg har ikke opplevd å gå i toget etter at vi har vunnet en kamp, så det skal bli veldig godt. Det er klart det blir veldig godt, sier Åsen. 

Annonse fra Eliteserien: