Tapte mot Djurgården

Det svenske laget Djurgården slo TIL 3-1 i en treningskamp i Stockholm i ettermiddag.

Kampen var fire minutter gammel da Tinotenda Kadewere driblet av et par mann og rundet Gudmund Taksdal Kongshavn før han satte ballen i mål. Dermed sto det 1-0 til Djurgården. 

Etter ti minutter fikk Hans Norbye kanontreff fra 25 meter og kun en veldig god redning av keeper Andreas Isaksson hindret scoring.

Like etter prøvde Kent-Are Antonsen seg på et langskudd, men ballen går noen meter over. 

Utligning

TIL vant ballen midt på banen og det gikk fort i lengderetningen. Thomas Lehne Olsen tok med seg ballen fremover og spilte til Runar Espejord. Han prøvde skuddfoten fra 16 meter og Isaksson måtte gi reutr, men ingen TIL-spillere var i nærheten til å plukke opp ballen. 

Annonse:
Djurgården var frempå etter 18 minutter, men fra skrå vinkel satte Haruna Garba ballen i nettveggen.

Tre minutter senere sto det 1-1. Hans Norbye gjorde en god jobb på høyresiden og tok seg forbi en motstander. Fra dødlinja slo han ballen inn til Lehne Olsen som kontant satte ballen nede i hjørnet. 

Like etter hadde TIL nok et flott angrep, men Aron Sigurdarson fikk ikke skikkelig traff og ballen gikk på utsiden av stolpen. 

Tilbake i ledelsen

Kampen var 24 minutter gammel da det sto 2-1 til vertene. Simen Wangberg gikk overende i duell med Garba, og TIL ville ha frispark, men fikk det ikke. Garba satte ballen under TIL-keeper Kongshavn og Djurgården var tilbake i ledelsen. 

Like etter mistet TIL ballen i farlig området, men Kongshavn gjør en fin redning på forsøket fra Garba. 

33 minutter ut i omgangen fikk TIL innkast. Morten Gamst Pedersen kastet langt inn, Wangberg stusset videre og ballen havnet på bakerste hvor Espejord bommet på ballen fra syv meter.

Bare minutter senere spilte TIL seg flott til en ny sjanse, men dessverre satte Slobodan Vuk ballen langt over fra 12 meters hold. 

Rolig start

Den første sjansen i andre omgang kom etter 52 minutter Garba prøvde seg på et skudd fra 12 meter, men innbytter Jacob Karlstrøm reddet greit. 

Tre minutter senere fikk TIL frispark fra nesten 30 meter. Lehne Olsen prøvde seg, men ballen gikk rett på keeper. 

Etter 61 minutter slo TIL langt inn i feltet fra venstre. Jostein Gundersen er alene på bakre stolpe, men får ikke satt ballen på riktig side av stolpen. 

Othman El Kabir fikk avsluttet fra skrå vinkel tre minutter senere, men ballen tre meter utenfor.

Scoring

Det gjensto et kvarter da Djurgården økte ledelsen til 3-1. Othman El Kabir vant en duell ute ved hjørneflagget og TIL-spillerne ville ha frispark da de mente Djurgården-spilleren brukte ulovlige midler mot TIL-spilleren, men dommeren lot spillet gå.

El Kabir avsluttet fra skrå vinkel og ballen gikk i mål ved bortre stolpe. 

Like etter hadde Lehne Olsen et veldig bra skudd, men dessverre for TIL fant ikke ballen nettmaskene. 

Syv minutter før slutt slo Norbye inn fra venstre og Gundersen rager høyest i feltet, men kommer ikke over ballen, og den gikk over tverrliggeren. 

På overtid hadde begge lag en sjanse, men ingen av lagene klarte å sette ballen i mål, dermed endte det 3-1 til Djurgården.

Annonse fra Eliteserien: