Tapte i Drammen

TIL måtte gå av banen i Drammen med 1-2-tap for Strømsgodset.

Det ble en sjanserik og begge lag skapte mange store sjanser, men det ble null poeng.

- Vi hadde mange sjanser vi burde satt, så vi burde fått med oss ett poeng, sa Mikael Norø Ingebrigtsen til Eurosport.

- Det ble en marerittstart, men etter at de fikk et par sjanser, så jobbet vi oss tilbake i kampen. Vi startet bra i andre omgang, men dessverre gikk det ikke veien. Det er veldig skuffende at vi ikke fikk et resultat i denne kampen, sa trener Simo Valakari. 

- Tromsø skal ha honnør. De turte ha ballen og spilte fotball. De var bra i dag, sa trener til Godset, Tor Ole Skullerud. 

Tidlig scoring

Det tok kun 58 sekunder før Strømsgodset tok ledelsen. Ballen ble slått i bakrommet og Bassel Jradi kommer alene med keeper. Han løftet ballen over keeper og gjorde 1-0. 

Tre minutter senere kunne det stått 2-0. Men Hans Norbye blokkerte forsøket fra Jonathan Parr. 

Syv minutter ut i den første omgangen fikk Gutan sitt første forsøk. Lasse Nilsen slo inn og Mikael Norø Ingebrigtsen headet ballen fra ti meter, men en god redning fra vertenes keeper hindret scoring. 

Dobbelsjanse

Bare to minutter senere fikk Godset en enorm dobbelsjanse og det var utrolig at ikke Marcus Pedersen scorer. Simen Wangberg reddet TIL to ganger ved å stå på strek og rydde ballen unna. 

Annonse:
Det skjedde veldig mye i starten av kampen og etter 12 minutter var Norø Ingebrigtsen på farten igjen. Han skjøt fra 12 meter, men ballen glei av beinet og ballen gikk langt utenfor. 

Midtveis i omgangen fikk Mushaga Bakenga en flott mulighet til å utligne. Spissen skjøt fra 14 meter og ballen hadde retning ned i hjørnet, men treffer et Godset-bein.

Glimrende redning

Like etter gjorde Gudmund Taksdal Kongahavn en glimrende redning da Eirik Ulland Andersen skjøt fra 22 meter. Ballen hadde retning mot krysset. 

Pedersen prøvde å flikke ballen i mål med hælen etter 33 minutter, men ballen gikk rett i klypene på sisteskansen til Gutan.

Ett minutt før pause fikk TIL frispark på 16-meterstreken. Kent-Are Antonsen skyter og går for kraft, men ballen går en halv meter utenfor. 

Mål nummer syv

Mens Godset fikk en perfekt start på første omgang, så var det TILs tur i den andre. Seks minutter ut i omgangen slo Gjermund Åsen slo ut fra dødlinja og fant Norø Ingebritsen, som var kontant fra syv meter og satte ballen i mål. Det var hans syvende for sesongen. Dermed sto det 1-1.

Tre minutter senere burde TIL tatt ledelen. Først skjøt Hans Norbye i en motspilleren, før Thomas Lehne Olsen satte ballen utenfor fra seks meter. 

Like etter fikk Parr muligheten fra 14 meter, men ballen gikk like utenfor stolpen. 

Tilbake i ledelsen

14 minutter ut i omgangen var Godset nok en gang i front. En lekker lobb over forsvaret og Tokmac Chol Nguen satte ballen kontant i mål. 

Midtveis i omgangen prøvde Lehne Olsen seg på et skudd fra 20 meter, men ballen gikk like utenfor nærmeste stolpe. 

Norø Ingebrigtsen prøvde seg på et skudd fra 20 meter etter 74 minutter, og ballen gikk rett på keeper, som slo ballen til corner. 

To minutter på overtid skjøt Lehne Olsen fra 16 meter, men ballen gikk to meter utenfor.

Annonse fra Eliteserien: