Tap tross god kamp av Gutan

TIL spilte en god kamp i Skien, men klarte dessverre ikke omsette sjansene i scoringer og dermed ble det årets første tap i Eliteserien.

Til tross for mye bra offensivt spill og en del sjanser så ville det seg ikke for Gutan i Skien. 

Odd avgjorde kampen allerede etter seks minutter da Riku Riski scoret kampens eneste mål etter en dødball.

Dermed ble det årets første tap for TIL da Odd vant 1-0. 

TIL er nå nummer syv på tabellen med syv poeng, to poeng bak Molde som er nummer to. 

Tidlig scoring

TIL fikk en verst tenkelig start på kampen da vertene tok ledelsen etter seks minutter. Odd fikk frispark ute til høyre. Ballen ble slått inn i feltet, og den ble headet bakover av en TIL-spiller. Riku Riski sto alene bak i feltet og satte ballen kontant i mål fra ti meter.

Annonse:
Tre minutter senere var Riski på farten igjen og fra omtrent samme sted som han scoret satte han ballen langt over og til side for mål. 

14 minutter ut i kampen prøvde Aron Sigurdarson seg på et langskudd, men ballen langt over. 

Bare ett minutt senere spilte Gutan seg glimrende frem langs venstresiden. Magnus Andersen slo gjennom til Gjermund Åsen, som fra dødlinja slo ballen 45 grader ut i feltet. Sigurdarson siktet på motsatte hjørne, men ballen traff en motspiller. Den ballen kunne fort endt i mål i stedet. 

Like over

Etter 20 minutter var TIL frempå igjen. De fikk frispark fra høyre og Morten Gamst Pedersen slo inn i feltet. Ulrik Yttergård Jenssen skjøt med høyrefoten fra skrå vinkel, men fikk ikke skikkelig treff og ballen gikk i nettveggen. 

Tre minutter senere var Sigurdarson én mot én mot en motspiller, gikk forbi og fyrte av et skudd fra skrå vinkel, men Odd-keeperen fikk en touch på skuddet og ballen gikk like over tverrliggeren. 

Andre omgang var tre minutter gammel da TIL kom med det første forsøket etter hvilen. Thomas Lehne Olsen prøvde seg på et langskudd, men ballen går to meter utenfor. 

Frem minutter senere prøvde Fredrik Nordkvelle seg fra hjørnet av 16-meteren, men ballen gikk rett på keeper. 

Nær scoring

Etter 58 minutter skulle det stått 1-1 på Skagerak Arena. TIL spilte seg glimrende frem på venstresiden. Åsen slo til Lehne Olsen som slo på tvers av felt hvor Sigurdarson skyter fra seks meter. En veldig bra redning av Odds keeper hindrer scoring. 

Bare tre minutter senere var TIL på farten igjen. Gamst Pedersen slo inn og Simen Wangberg raget høyest i feltet. Men han fikk ikke skikkelig treff på ballen og keeperen reddet forsøket fra fem meter. 

Sigurdarson var involvert i mye. Etter 67 minutter tok han frispark ute i korridoren på venstresiden. Han skjøt, men Odds keeper var med på notene og reddet forsøket. 

Rødt kort

Ni minutter før full tid ladet Lehne Olsen høyrefoten og skjøt fra 20 meter. Odds keeper Sondre Rossbach måtte ut i full lengde og fikk slått ballen til corner nede ved stolpen. 

Det var to minutter igjen av kampen da Rafik Zekhnini fikk marsjordre av dommeren. Han stemplet Kent-Are Antonsen og dommer Svein Oddvar Moen sendte Odd-spilleren i garderoben. 

Annonse fra Eliteserien: