- Stolt over guttene

Selv om guttene hang med hodet etter den svært bitre cup-exiten, mener trener Kim Leth Andersen spillerne hadde all grunn til å være stolte over innsatsen.

Det ble en dramatisk 1/8-finale i junior-NM mellom TIL og Stabæk på Alfheim. Det ble ingen avgjørelse i full tid, så kampen gikk til 2x5 minutters ekstraomganger.

Selv etter 100 minutters spill sto det 2-2, men ett minutt på overtid av andre ekstraomgang fikk Stabæk frispark. Noe TIL-spillerne var sterkt uenig i.

Ballen ble slått i tverrliggeren og returen havnet hos en Stabæk-spiller som satte ballen i mål. Dermed 3-2 og årets NM-eventyr var over. 

- Akkurat nå er dette det verste jeg har opplevd, sier trener Kim Leth Andersen.

Stolt

To minutter før den avgjørende scoringen var TIL alene med keeper, men dessverre lykkes ikke TIL med å sette ballen i mål.

- Vi har en sjanse og de har en sjanse, men de har marginene på sin side. Den ballen som gikk i tverrliggeren går tilbake i spill, og den kunne like godt gått utenfor, sier Andersen.

Annonse:
Han klar på at guttene fortjener mye skryt. 

- Jeg unner virkelig guttene noe mer fordi de leverer en fantastisk prestasjon, sier treneren. 

- Jeg er veldig stolt over dem. Stabæk er et av de to beste lagene i Norge, og vi la en taktikk som spillerne våre fulgte veldig bra, legger han til. 

- Slik er fotballen

I kveld gikk det altså ikke TILs vei. Stabæk er i stedet klar for kvartfinale i NM etter å ha slått et ungt juniorlag fra TIL.

- Vi skulle så gjerne gått videre, men slik er fotballen dessverre, sier Andersen.

Garib Gerkondani og Runar Johansen scoret målene til TIL i ordinær tid. 

Annonse fra Eliteserien: