- Naturlig med samarbeid

TIL og SATS Elixia har hatt et samarbeid over mange år, og Bjørn Maaseide er ikke i tvil om at det viktig å engasjere seg også lokalt for den store treningskjeden.

SATS Elixia og TIL hadde lørdag et større arrangement sammen på SATS Elixia Langnes med konkurranser, aktiviteter, utdeling av goodie bags samt ansiktsmaling og ballonger for de minste. 

Det ble blant annet gitt bort både sesongkort på Alfheim og gratis trening på SATS Elixia.

Annonse:
- TIL og SATS Elixia har vært partnere i mange år og jeg syns det er viktig å engasjere seg i fotballen som er viktig for Tromsø by. TIL er fysisk aktivitet og SATS er fysisk aktivitet, så det er helt naturlig at vi samarbeider, sier country manager for SATS Elixia, Bjørn Maaseide. 

- Det er viktig for SATS Elixia at vi engasjerer oss lokalt og vi har et ansvar om å støtte idretten, legger han til.

- Stor frihet

Treningsmessig har samarbeidet vært viktig for TIL.

- Det betyr mye for klubben, for det gir oss muligheten til å trene på et veldig godt senter som har et bredt tilbud. Vi har også stor frihet i forhold til når og på hvilken måte vi vil trene, sier markedssjef i TIL, Trond-Steinar Albertsen. 

- Vi er stolt over at de ønsker å være en av våre samarbeidspartnere, legger han til. 

- Drive interesse

Maaseide liker at det blir litt liv og røre i SATS Elixia-senterne slik som det ble lørdag. Selv utfordret den tidligere EM-vinneren i sandvolleyball Simen Wangberg og Mikael Norø Ingebrigtsen til triksekonkurranse. Og Maaseide viste at han kunne håndtere ballen med beina også.

- Jeg bruker å si at det enkleste er å ikke gjøre noe. Men det viktig å skape noe mer for de som bruker senteret og for de som følger både oss og TIL på sosiale medier. Det er med på å drive interesse, sier Maaseide.

- Det er veldig viktig for både oss og dem at vi har slike arrangement. De ønsker å få flere til å kjøpe abonnement og vi ønsker flere på tribunen, så det er flott at vi sammen kan skape mer engasjement. Vi får også vist frem merkevarene sammen, sier Albertsen. 

Se bildeserie under med vel 30 bilder. Bildene er tatt av Trygve Espejord.

Annonse fra Eliteserien: