- Idrettsglede som må oppleves

Lørdag bør alle som elsker ekte idrettsglede ta turen til Alfheim for å se avslutningen av Triangelserien.

For da vil publikum få en opplevelse som er helt unik i Tromsø-idretten. 

- Alle som kommer vil få se idrettsglede de ikke vil kunne få oppleve noe annet sted, lover trener for Tromsø IL Full Fart Fremover, Jon Ivar Wilhelmsen. 

- Må oppleves

Wilhelmsen sliter med å forklare hvor spesielt det er. 

- Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Det må bare oppleves. En scoring for dem er en enorm glede, så det er bare å ta turen, sier treneren. 

- Så vi håper mange kommer og ser, legger han til.

Annonse:
Det er tre lag med i Triangelserien i Troms, en serie for funksjonhemmede. Serien så dagens lys i fjor, og det arrangeres tre serierunder. Pioner IL fra Finnsnes og Balsfjord Stars fra Storsteinnes IL og Nordkjosbotn IL har tidligere arrangert sine serierunder og nå står Alfheim stadion for tur i årets siste serierunde. 

-  Det er kjempeviktig at vi har en slik serie slik at de får spille kamper, for tidligere har de kun hatt en turnering i året i Landsturneringen. 

- Og så blir det flott for dem å spille på Alfheim hvor vi har storskjerm og speaker. Det blir også åpen kantine og kiosk, legger han til.

Flott gjeng

Det spilles tre kamper. Det hele sparkes i gang klokken 13:00 med TIL FFF-Pioner IL, så klokken 14:00 er det Balsfjord Stars-Pioner IL før årets sesong avsluttes klokken 16:00 med TIL FFF-Balsfjord Stars. 

- Jeg har vært trener for de i fem år og nå har de blitt et lag. De er en fin gjeng med en flott foreldregruppe. Det er utrolig artig å være trener for dem, sier Wilhelmsen.

TIL FFF vant serien i fjor og har planer om å ta hjem "bøtta" i år også.

- De har vunnet de fire første kampene i år. I fjor spilte vi uavgjort et par ganger mot Pioner. Spillerne sier målet er å vinne alle kampene i år. 

imae1
GLAD GJENG: Tromsø IL Full Fart Fremover. Foto: Privat
Annonse fra Eliteserien: