- Gull verdt for TIL

Mystore.no leverer en butikkløsning på nett som har revolusjonert nettbutikken til Tromsø IL.

Tidligere løsninger for supportersalget var langt fra optimale. 

- Vi har supportershop, nettbutikk, kantine og vi selger fra stand i forbindelse med kampdag og events forskjellige steder i byen. Vi hadde terminaler og kontantsalg og det var veldig tungvindt å ajourføre varelageret, noe som tok mye tid, sier arrangementssjef i TIL, Cecilie Nøstvik. 

- Får alt i ett

Gjennom en avtale med Mystore.no så endret arbeidsrutinene seg radikalt for Tromsø IL.

- De tilbyr en datakasse hvor vi får alt i ett. Man snur webshop ut til å bli en kassaløsning slik at lagerstyring, kortsalg, kontantsalg og oppgjør gjøres nå på et og samme sted. Det letter arbeidet utrolig mye, sier Nøstvik. 

Annonse:
- Systemet er mye enklere og mye mer tidsbesparende enn det vi hadde. Dette er gull verdt for oss som klubb i en travel hverdag. Vi har også en support som er tilgjengelig til en hver tid. Vi har hatt et veldig godt samarbeid og det er også fint å knytte seg til en lokal aktør som er så langt fremme i skoene som det de er. Vi får bruke et produkt som de har utviklet og som de hele tiden jobber med å få videreutviklet, legger hun til. 

Økt trafikk

En fotballklubb er avhengig av de frivillige og derfor var det viktig å ha et enkelt system.

- På kampdag administreres supportershopen på stadion av frivillige og vi er heldige som har stabile frivillige som har vært med oss lenge, så de er drevne. Men jeg var spent på hvordan de ville ta imot den nye betalingsløsningen siden de er her annen hver uke og noen enda sjeldnere, men det har gått veldig smidig, sier Nøstvik.

Klubben har også sett en endring i trafikken på nettbutikken. 

- Den har økt etter at vi fikk de nye løsningene, så det er også veldig positivt. 

Første klubb

Mystore.no - som er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner for over 1500 nettbutikker - startet samarbeidet med TIL for to år siden ved at de først laget en ny plattform for nettbutikken. I år kom de med en ny kassaløsning og TIL er pioner på dette området innenfor fotballen. 

- Kassaløsningen er et speilbilde av nettbutikken. TIL er den første eliteserieklubben som tar i bruk hele systemet vårt. Vårt mål er jo å gjøre handel enklere for både butikkeier og kundene. Det er et system som er enkelt å ta med seg og mange av våre kunder er mobile, så det forenkler deres hverdag, sier Ken Stian Olsen i Mystore.no.

- Vi er et selskap fra Tromsø og TIL er en veldig sterk merkevare, og da er det veldig gøy for oss å spille på lag med en så stor organisasjon som har så mange følgere, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: