- Er verdt ventetiden

Her ser du TIL-spillerne feire seiersmålet til Aron Sigurdarson mens RBK-spillerne henger med hodet etter at islendingen scoret sitt første seriemål for sesongen.

Målet som kom fem minutter før full tid sørget for at TIL senktet den ubeseirede serieleder Rosenborg på Lerkendal på fotballens festdag foran 21.000 tilskuere. 

- Det føles utrolig godt å få det første målet i år akkurat her på Lerkendal. Det var helt perfekt å få en slik avslutning på kampen, sier Sigurdarson.

- Nå slipper jeg at journalistene spør om når jeg skal score. Det målet var verdt ventetiden.

— Aron Sigurdarson
- Jeg så ikke at den gikk inn. Jeg så bare at Gjermund jublet og da forsto jeg hadde jeg scoret. Jeg så målet på skjermen og det var et fint mål.
Nå slipper jeg at journalistene spør om når jeg skal score. Det målet er verdt ventetiden, legger han til med et stort smil. 

- Fantastisk følelse

Det er ikke vanskelig å forstå at det var en stor opplevelse å bli matchvinner på Lerkendal.

Annonse:
- Var fantastisk å ødelegge festen. Dette er en den beste kampen i året i Norge med fullt stadion. For tre dager siden spilte vi også godt mot Sarpsborg, så nå må vi bygge videre på dette. Dette bygger masse selvtillit. Spiller vi slik mot andre lag, vil vi vinne kampene, sier Sigurdarson.

Det var en fantastisk følelse da dommeren blåste av kampen, legger han til.

I motsatt ende spilte keeper Jacob Karlstrøm sin andre kamp i Eliteserien og han vartet opp med et par flotte redninger. 

- Det var utrolig artig opplevelse. Spesielt siden jeg hadde et par gode redninger, sier den unge keeperen.

- Eventyrlig

Og det er kanskje ikke så rart at trener Bård Flovik var en svært lykkelig mann etter kampslutt.

- Dette er tre fantastisk deilige bortepoeng mot et strålende godt fotballag på 16. mai. En lagmoral og en måte å stå frem på som er fantastisk herlig på se. Vi skal bruk dette som en motivasjon mot de skal skje fremover, for vi viser i dag at vi har mye kvalitet i laget, sier Flovik.

- Det er helt eventyrlig hvordan vi fremstår etter 0-1. Utover i første omgang jobber vi oss inn kampen og blir bedre enn dem etter hvert. Da målet kom var det helt fortjent at det var uavgjort til pause, legger han til.

- Stor påkjenning

Flovik innrømmer at det tok på da tre overtidsminutter ble til åtte.

- Vi prøver å coache inn 1-1 og få en kontring hvor vi skulle få 2-1-målet. Vi hadde masse fasetter med bytter og diverse taktikker. Og så ble det åtte minutter med overtid. om høy puls gir en god trening, så har jeg hatt en veldig god trening i dag. Det var en stor påkjenning, sier TILs trener. 

- Det blir utrolig deilig å gå i toget i morgen og guttene fortjener en skikkelig god opplevlse. Vi får nyte det i dag og morgen, og så får vi jobbe videre, legger han til. 

Annonse fra Eliteserien: