Bli med på årets kick off!

Årets kick off blir arrangert onsdag 22. mars med flotte artister, konkurranser og selvsagt så vil Gutan være til stede på Strandtorget.

I fjor hadde TIL kick off på Stortorget og til tross for et veldig dårlig vær, var mange til stede for å få med seg showet. Og dette er noe klubben ønsker å ha som en fast tradisjon foran sesongstart. 

Årets kick off er flyttet til Strandtorget og det blir flere artister på scenen. Og selvsagt vil alle spillerne og trenerne bli presentert bare 11 dager før det braker løs mot Brann på Alfheim.

I tillegg blir det konkurranser og aktiviteter for barn, så møt opp fra kl. 17:30. Selve showet starter kl 18:00 og varer i en time. Det blir gratis servering av pølser, boller med drikke til. 

- Årets beste

The Modern Times er en av artistene på scenen, og Driv presenterer de på følgende vis før konserten bandet skal holde der:

Annonse:
- The Modern Times fra Tromsø leverer energisk og fengende indierock med klare inspirasjoner fra band som Television, Strokes og Pixies. 5-mannsorkesteret har en unik sound med Magnus Volds særegne vokal i front, underfundige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Her er noe av det som har blitt skrevet om bandet:

- Debuten oser av spilleglede. Det er et samspilt band. Stramt, direkte, snert. Det er rytmisk og mange låter har et steike godt driv. Som lytter får du lett fot av å høre på The Modern Times. Det røsker både i ganglaget og ganen.

- Her er det bare å la skjorta flagre og føttene løpe uryddig over dansegulvet. I rekken av den siste tids proklameringer av nye utgivelser som fortjener å bli nevnt i kategorien årets beste, vil jeg herved hevde at The Modern Times’ debutsingel bør havne høyt på de fleste lister over årets beste norske låter. «Keyholes and Birds» er en usedvanlig slentrende catchy sak fra første til siste sekund. Og når den brått stilner løper fingrene om kapp for å finne repeatknappen.

- Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best

Flere artister

Vokalist i Hekla Stålstrenga, Anne Nymo Trulsen, kommer med et eget band. Som sanger for Hekla Stålstrenga har hun opplevd at bandet har blitt nominert til Spelemannsprisen flere ganger. 

Aftenposten skrev følgende om bandet i fjor: 

- Hekla Stålstrenga er ei gruppe tuftet på det beste av norsk musikkarv. Den nordnorske gruppen fortsetter å utvide sitt musikalske ståsted uten å miste seg selv. Deres lynne skinner tydelig frem. Lyssterkt, herlig viltert, sødmefylt og alvorsstemt. Helt fra starten av skilte de seg ut, først som folkemusikere, dernest som visegruppe, og nå har de også lagt inn elementer fra popmusikken. Miksen bør gjøre dem enda mer attraktiv.

Men hun har også skrevet egen musikk. Her er smakebit med Nær og Fjern.

Det blir også en helt unik fremføring av Hjærtet mett har æ i Tromsø med koret Ultima Thule. De skal også fremføre Tromsøsangen. 

Ultima Thule er et kammerkor som har vunnet flere internasjonale priser og versjonen av Hjærtet mett har æ i Tromsø du vil høre onsdag vil du ikke gå glipp av. 

Annonse fra Eliteserien: